Kom gezellig winkelen in Lier tijdens het Weekend van de Klant op 2 & 3 oktober en bezoek de reuzen tijdens GrOOte Zondag!

Op 2 en 3 oktober leggen de handelaars van Lier je graag extra in de watten. Daarnaast zal je de Lierse Reuzen kunnen bezoeken op hun nieuwe locatie en deelnemen aan een Instagramwedstrijd. Op zondag openen de handelaars extra de deuren van 13.30 tot 18 uur.

GrOOte Zondag
De historische Lierse reuzentrein is onlangs naar het nieuwe Lierse Reuzenhuis op de Dungelhoeffsite verhuisd (HalT). Kom naar de opendeurdag op GrOOte Zondag. Goliath en zijn familie verwelkomen iedereen van 14 tot 17 uur in hun nieuwe woonst. De fabeldieren zullen er feestelijk opgetuigd staan blinken.

Pallieter en zijn kompanen krijgen op het Paradeplein het gezelschap van de Turnhoutse Reuzendorpsgemeenschap. Dit alles vindt plaats onder muzikale begeleiding van de stadsharmonie LeoXIII, de fanfare De Vrije Burgers en de moezelaars van de Kornemuze.

Win: centrumbonpakketten t.w.v. van 150 euro
Maak knotsgekke foto’s in onze Reuze Picture Pop-Up in het Reuzenhuis, deel je foto’s nadien op instagram met #shoppeninlier #instadlier en maak kans op één van de drie centrumbonpakketten geschonken door stad Lier en Unizo Lier.

De Picture Pop-Up is open van 14 tot 17 uur.

Meer info en het wedstrijdreglement op www.shoppeninlier.be.